Műsorarchívum

 

Jozef Holly: Karácsonyi zongora show 2023

Jegyek kaphatók
koncert | zene | tánc
2023-12-20-Jozef-Holly-web
Dátum: : 2023. december 20., szerda 18:00

Venue: színházterem

JOZEF HOLLÝ - szlovák zongoraművész, zeneszerző, énekes és showman. 9 albumot tudhat magáénak, tele világhírű művek remek feldolgozásaival, popdalokkal, de saját alkotásokkal is. A közönség nemcsak a klasszikus és a modern zene érdekes kombinációi miatt szereti, mint például Ed Sheeran Mozarttal, az AC/DC zenekar Beethovennel, hanem spontaneitása, karizmája, mindig jó hangulata miatt is, amely minden koncert jellemzője.

A karácsony és a zene elválaszthatatlanul összefügg. Jozef Holly zenekarával és vonósnégyesével az adventi és karácsonyi időszakban szeretettel meghívja egy nem csak karácsonyi témájú zongorabemutatóra. Gyönyörű filmdallamok, zenei óriások klasszikus művei és természetesen a legszebb karácsonyi dalok Jozef Holly egyedi feldolgozásában csendülnek fel. Jöjjön el a karácsonyi hangulatba, pihenjen meg a nyüzsgés közepette, énekeljen és töltődjön fel szépséggel... Varázslatos este lesz, tele zenei meglepetésekkel.

Fellép: Jozef Holly (zongora és ének), Pavol Balo (dob), Peter Szabó (basszusgitár), Andrej Urminský (gitár), Ján Kopčák (szaxofon), Matej Šajgalík (billentyűs), Peter Frkal (cselló), Oxana Gerchiová (1. hegedű) ), Zuzana Heráková (2. hegedű), Ingrid Janikovičová (2. hegedű).

ticket HU

 

Telefon:
+421 31 590 08 13, +421 919 355 319
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyek:
vásárolható
Jegyárak:
I. o.: 36 € , II. o.: 32 €
Városi Hivatal dstv hu uj Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség