Műsorarchívum

 

Limpár Imre: „Dönthetek-e a sorsomról? - Transzgenerációs Tégláimat cipelve”

Jegyek kaphatók
előadás | beszélgetés
2023-11-24-limpar-HU-web
Dátum: : 2023. november 24., péntek 18:00

Venue: színházterem

A legtöbben saját tudattalanunk foglyai vagyunk, s így – evidens mód –  még csak nem is tudunk róla. A mindennapokban ezerszer szembejönnek olyan tartalmak, amik a biztos módszert ígérik, akár a magánélet, akár a vállalkozás, akár a meggazdagodás, akár az életvitel kapcsán. Százszor kipróbáltuk, századszor is egyre szkeptikusabbak lettünk: nem működött, nem sikerült, nem jött össze. A  tt-k, vagyis transzgenerációs téglák olyan sorskönyvi szólás-mondások esszenciái, melyek egyetlen mondatba sűrítenek egy "életigazságot". Ezek aztán egész sorsunkat, életünket, mindennapjainkat határozzák meg döntéseink, választásaink révén.

Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus. Meghívott előadónk szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája.

Eddig megjelent könyvei: A siker tervezhető (2018), 100 mondat, amely megváltoztatta az életemet (2020) és A lélek igazságai (2022)

ticket HU

 

Telefon:
+421 31 590 08 13, +421 919 355 319
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyek:
vásárolható
Jegyárak:
8 €
Városi Hivatal dstv hu uj Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség