Híreink

Gyermekrajz pályázat

Meghosszabbítva május 25-ig!

A dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK meghirdeti gyermekrajz pályázatát, melynek idei témája: Tündér Ilona. Engedd útjára a fantáziádat, és rajzold le, fesd meg Tündér Ilonát! A technika szabadon választható, pályázni kizárólag A3-as méretű alkotással lehet.

Az elkészült rajzokat legkésőbb 2023. május 25-ig kérjük eljuttatni az alábbi címre személyesen vagy postai úton: Csaplár Benedek VMK, Bartók Béla sétány 788/1, 929 01 Dunaszerdahely

Kategóriák:
1. kategória - óvodások
2. kategória - az alapiskolák alsó tagozatos tanulói
3. kategória - az alapiskolák felső tagozatos tanulói
4. kategória - a speciális iskolák tanulói

A beérkezett pályamunkákat szakavatott zsűri bírálja el. A kiértékelésre és díjkiosztásra 2023. május 28-án a Városi Gyermeknap keretén belül kerül sor. Csak a díjazott alkotások kerülnek kiállításra!

További tájékoztatás: +421 31 590 08 13, +421 919 355 319, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük és egyben megköszönjük a szülők és a pedagógusok segítségét, hogy ösztönözzék, segítsék, bátorítsák gyermekeiket!

Kérjük, a pályázó adatait: a mű címe, név, kategória, iskola, a PÁLYAMUNKA HÁTULJÁN TÜNTESSÉK FEL! A rajzon csupán az alkotó neve szerepeljen!

2023 rajzverseny web

Városi Hivatal dstv hu uj Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség