Lövölde tér - Kern András est

Jegyek kaphatók
koncert | zene | tánc
2023-01-30-lovoldeter
Dátum: : 2023. január 30. 18:00

Venue: színházterem

A Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez.


Vendég: HERNÁDI JUDIT és HEILIG GÁBOR

A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem! És sok-sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól!

Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten. 

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is.

A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri. A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül ezen est megvalósulásával.

Jó szórakozást kívánunk!

ticket HU

 

Telefon:
+421 31 590 08 13, +421 919 355 319
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyek:
vásárolható
Jegyárak:
25 €
Városi Hivatal dstv hu uj Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség